147.00lei (incl. TVA)

Perna pentru mama si bebelus ofera un confort optim,  inlocuind multiplele perne atunci cand o singura perna nu este suficienta!

Stoc epuizat

SKU: 6427081005856 Categorie: Etichetă:
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

Cu ajutorul acestei perne puteti personaliza pozitiile pentru somn, relaxare, alaptat si nu numai…

Perna pentru mama si bebelus poate fi folosita in timpul sarcinii, fiind un remediu eficient impotriva durerilor musculare, a crampelor de la nivelul picioarelor si a insomniei instalate pe fondul unei pozitii nefavorabile pentru odihna.

Datorita formei si dimensiunii acesteia, este potrivita si dupa nastere, oferind o multitudine de pozitii de alaptat.

Perna permite aşezarea copilului intr-o pozitie corecta in timpul alaptarii ; ofera un real sprijin pentru spate si brate, eliminand tensiunea de la nivelul acestora.

Perna ofera confort si protectie  mamelor care au nascut prin cezariana, distribuind greutatea bebelusului pe perna, nu pe abdomen.

Perna pentru mama si bebelus este deosebit de utila si pentru perioada in care bebelusul invata sa stea in sezut, oferindu-i acestuia sprijinul necesar.

Husa pernei este realizata dintr-o tesatura delicata,  bumbac 100%, hipoalergenic prin absenţa substanţelor periculoase, garantată de certificarea conform standardului OEKO Tex 100. Este tip plic,  se poate scoate foarte usor si spala separat, ori de cate ori doriti.

Umplutura este siliconizata, 100% poliester,  hipoalergenica prin absenţa substanţelor periculoase, garantată de certificarea conform standardului OEKO Tex 100 (clasa I). Aceasta  are un grad de elasticitate foarte bun, asigură o deosebită permeabilitate a aerului si este lavabila.

Datorita  calitatii ridicate a materialelor utilizate, perna  poate  fi  folosita o perioada lunga de timp, fara a-si modifica culorile sau caracteristicile, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere, din eticheta produsului.

Mamicile si copiii iubesc aceasta perna, folosind-o pentru dormit sau relaxare!

Dimensiuni: aprox.190  x 34cm

Acesta perna nu este un dispozitiv medical.