MC ANA CONCEPT  ofera produse de foarte buna calitate.

Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa , si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi detaliile furnizate nu va sunt suficiente , contactati-ne la adresa de e-mail mcanabebe@mcanabebe.ro  sau la nr. de telefon 0736.667.851. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs. la adresa noasta de e-mail: mcanabebe@mcanabebe.ro  sau telefonic la  0736.667.851 De obicei, veți primi raspunsul prin e-mail sau telefonic  în termen de o zi lucrătoare, pentru a vi se confirma sau nu returul.

Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu documentele care atesta cumparararea lor, folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a facut expedierea.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

MC ANA CONCEPT  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

ATENTIE !!!

Nu puteti returna produsul daca acesta a fost folosit sau deteriorat.
Nu puteti returna produsele personalizate