118.00lei (incl. TVA)

Perna  de alaptat, Mc Ana Concept ofera o pozitie confortabila in timpul alaptarii, atat pentru mama cat si pentru bebelus, fiind deosebit de utila si pentru perioada in care bebelusul invata sa stea in sezut.

Stoc epuizat

SKU: 6427081005962 Categorie: Etichetă:
Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Descriere

In timpul alaptarii, perna ofera un real sprijin pentru spate si brate, eliminand tensiunea de la nivelul acestora prin pozitionarea corecta a bebelusului la san.

Perna ofera confort si protectie  mamelor care au nascut prin cezariana, distribuind greutatea bebelusului pe perna,  nu pe abdomen.

Husa pernei este realizata dintr-o tesatura delicata,  bumbac 100%, hipoalergenic prin absenţa substanţelor periculoase, garantată de certificarea conform standardului OEKO Tex 100. Este tip plic,  se poate scoate foarte usor si spala separat, ori de cate ori doriti.

Umplutura este siliconizata, 100% poliester,  hipoalergenica prin absenţa substanţelor periculoase, garantată de certificarea conform standardului OEKO Tex 100 (clasa I). Aceasta  are un grad de elasticitate foarte bun, asigură o deosebită permeabilitate a aerului si este lavabila.

Datorita  calitatii ridicate a materialelor utilizate, perna  poate  fi  folosita o perioada lunga de timp, fara a-si modifica culorile sau caracteristicile, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere, din eticheta produsului.

Dimensiuni: aprox.60 x 40cm

Acesta perna nu este un dispozitiv medical.